Kombinera text och bild

Ordkonst. En kille som heter Bobby hörde av sig till mig efter att jag varit med i tidningen. Han sa att han tyckte jag verkade intressant och att han gillade mina porträttbilder. Han ville samarbeta med mig (: Han är nämligen poet och skriver både dikter och vanliga texter. Han vill att vi ska kombinera mina bilder med hans texter! Jag tycker det låter riktigt intressant och jag älskar hans texter! Så idag ska vi träffas på stan här i Arboga och snacka mer om vårat samarbete och hur vi ska gå till väga.

Önska mig lycka till nu! Jag skriver igen så fort jag kan (:

Kram J

KickStart - kurs för nystartade företag

KickStart - kurs för nystartade företag. Ni läste rätt! Jag har sökt en 16 veckors kurs som startar i höst. Den är gratis och verkar vara väldigt nyttig för mig med tanke på att jag håller på att starta eget. Kursen är för dem som startat nytt företag och vill lära sig mer om företagande och allt runt omkring. Kursen är gratis och kommer hålla på i 16 veckor. Jag hoppas jag kommer med! En snubbe ringde upp mig i tisdags och frågade lite om mitt företag, han sa att det är många som söker kursen och alla kommer inte komma med. Men han sa att han tyckte mitt företag verkade intressant och att jag nu bara behöver vänta på ett brev som berättar om jag kommit in eller inte. Jag är så himla nervös! Vill verkligen komma in, skulle betyda så himla mycket för både mig och mitt företag.. Bara att hålla tummarna nu då (:

Uppdatering!

Uppdatering! Hej allihopa (: Längesen jag skrev här, jag vet.. Men har haft mycket annat att göra och har inte hunnit med bloggen så mycket. Förlåt! Men ska försöka bättra mig och uppdatera så ofta som möjligt. Jag har fått till mycket kring mitt företag nu. Hemsida, reklamfolder, utställning och försöker ragga kunder så gott det går! Kunderna har väl varit den svåraste delen.. Har haft 3 fotobeställningar, men en backade ut pga av att Han insåg att han inte hade råd just nu, och en annan backade ur pga att bebisen vart sjuk och nu hoppas jag på fint väder på fredag för då ska jag ha min tredje fotobeställning, en familjeporträtt fotografering (: Får hålla tummarna på att den iaf blir av. Det har varit många motvindar just nu, men så är det alltid i början! Snart lovar jag att jag kommer att komma igång (:

* Studentfirande *

Snart är den stora dagen.
Vissa har redan tagit studenten, alla kommuner/län har olika dagar/veckor som dom tar studenten. Men jag vet iaf att KAK i västmanland tar studenten på fredag, den 11 juni (: Därför har jag ett perfekt erbjudande!

Är du intresserad?
Ska du ta studenten, eller har en vän som ska ta studenten, titta i så fall hit! Med mitt företag, Salmén foto så fotograferar jag alla möjliga beställda fotojobb. Men först och främst så utför jag porträtt fotograferingar. Så är du sugen på att beställa mig som porträtt fotograf på din studentdag? Hör i så fall av dig till mig.

Paketpris:
30 minuters fotografering + 6 digitala bilder = 650kr.
60 minuters fotografering + 12 digitala bilder = 1300kr.

För mer information
gå då in på min hemsida, www.salmenfoto.se,
där finner du villkor, priser och bilder.


RSS 2.0