Fotograferade Ida idag

Hej alla glada! Idag så vaknade jag runt tolv och gick upp och kände mig rätt pigg faktiskt yeey (: Vart att sätta på datorn och kolla blogg, fb och mejlen. Skulle ju ut och fotografera till min uppgift på kursen, men blev bilder på lilla söta Ida istället hehe (; Fy på mig, men jag klagar inte så mycket för jag fick några riktigt snygga bilder! Snön ger ifrån sig ett fint och mjukt ljus tycker jag, iaf när solen inte lyser. Så när vi var klara med fotograferingen så skulle jag har tagit några bilder till skolan, men icke, frös som bara den och ville in i värmen.. Så får fixa bilderna i helgen, efter jag kört flytten ^^ Men har redigerat tre bilder på Ida, och den som är stor är den bild som jag vart mest nöjd med (ursäkta att dom inte är i färg, men gillade dom mer så här. Kanske laddar upp färgbilderna en annan dag).



Kommentarer
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin ♥

Vilka fina kort :K

2010-01-15 @ 20:49:33
URL: http://hanneler.blogg.se/
Postat av: M M A R C U S / fotoblogg

GRATTIS! :) Du är finalist i veckans bild hos mig och nu gäller det bara att samla på dig röster hela helgen. Tävlingen avgörs på måndag och jag önskar dig lycka till! :D

2010-01-15 @ 22:11:38
URL: http://mmarcus.webblogg.se/
Postat av: Linn

Hej!

Sista chansen nu att vara med i min fototävling där man kan vinna ett skylightfilter. var med och tävla du också vettja :)

http://lhfoto.blogg.se/2010/january/tavling.html

2010-01-16 @ 01:06:27
URL: http://lhfoto.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej! Jag har valt din bild som Veckans bild på min blogg! Jag såg alldeles nyss att du hade skickat bilden ovan också men det blev den andra bilden istället! :D Fast båda är ju jättefina! Kram!

2010-01-17 @ 23:22:14
URL: http://clundstrom.webblogg.se/

    Kommentera Här..
Namn:
Daglig läsare?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0